dr. Hauschka producten

dr. Hauschka Cosmetica

Dit merk benadert het lichaam als één geheel. Bij het gebruik van de producten (thuis en in de behandeling) krijgt het lichaam impulsen die de regeneratie en het herstel van je huid stimuleren.  Zo stimuleer je de eigen krachten van de huid waardoor deze weer optimaal voor zichzelf kan zorgen. Met als resultaat een stralende en gezonde huid!

Producten van Dr. Hauschka zijn in alle opzichten eerlijk: zonder chemisch-synthetische toevoegingen, de ingrediënten zijn verkregen uit biologisch-dynamische teelt, gecontroleerde biologische teelt of van percelen in de vrije natuur. Het merk is dierproefvrij en veelal afkomstig van Fair Trade projecten.  

Dagverzorging
Overdag heeft je huid behoefte aan bescherming. Het verzorgingsplan voor de ochtend bestaat uit drie stappen: reinigen, versterken en verzorgen. Bij de reiniging verwijder je vuil en dode huidcellen zonder de huid uit te drogen. Daarna versterk en ondersteun je de eigen activiteit van de huid met de Gezichtslotion of een vergelijkend product. Een passende dagcrème maakt de verzorging compleet.

Nachtverzorging
De nachtelijke uurtjes worden door je huid gebruikt om afvalstoffen af te voeren via de porien en om haar cellen te vernieuwen. Tijdens deze activiteit werkt je huid het beste als zij vrij kan ademen. Daarom is de nachtverzorging bij Dr. Hauschka op vetvrije basis. Het restultaat: een gezonde en stralende teint.

Verzorging voor gezicht en lichaam
Naast de uitgebreide lijn met gezichtsverzorging is er ook een ruime keus in lichaamsverzorging. In de praktijk heb ik de meeste producten als tester klaarstaan voor een eerste kennismaking. 

Erkend verkooppunt
Mijn praktijk is een erkend verkooppunt en alle producten zijn via mij te bestellen. Woont u in de buurt? Dan kom ik als service de bestelling graag bij je afleveren. Afhalen in de praktijk kan natuurlijk ook. Kijk voor een volledig overzicht van de producten op de website van Dr. Hauschka.

Cadeaubon
Wil je iemand blij maken maar weet je niet precies welk product het meest geschikt is? Met een cadeaubon zot je altijd goed. Ik maak er een mooi geschenk van.