Michelle

Over Michelle

Op zoek naar cosmetica zonder synthetische toevoegingen, ergens in 2001, maakte ik als consument kennis met de producten van Dr. Hauschka Cosmetica. Wat een verademing, geen allergische reacties! Sterker nog, mijn huid ging er steeds beter uitzien. Ook de kennismaking met de gezichtsbehandeling was een erg aangename verrassing.

Toeval bestaat niet
Op zoek naar een baan dichter bij huis, in 2007,  zag ik een vacature bij Dr.Hauschka Nederland. Heerlijk om dagelijks met dit merk bezig te zijn, maar na een aantal jaren wilde ik meer realiseerde ik me. Een opleiding voor schoonheidsspecialiste volgde met daarna de specialisatie tot Dr. Hauschka Therapeut. Want alleen speciaal hiervoor opgeleide schoonheidsspecialisten mogen de unieke schoonheidsbehandelingen geven.

Praktijk aan huis
Na een periode van intensieve voorbereiding werk in nu in mijn praktijk aan huis. In de warme en sfeervolle praktijkruimte kan iedereen terecht (jong en oud, man en vrouw) voor natuurzuivere huidverzorging.  Kwaliteit, aandacht en een persoonlijke benadering  vind ik hierbij erg belangrijk. Wat is het fijn om dit te mogen doen! Het geeft z'n voldoening om te horen dat een behandeling niet alleen effect kan hebben op de huid maar ook op de totale mens. Goed slapen, meer in balans zijn en uiteraard een huid die er stralend uitziet.

Overige werkzaamheden
Buiten de praktijk werk ik ook voor Dr. Hauschka Nederland. In deze regio maar ook daarbuiten, mag ik als docente workshops en trainingen voor klanten van Dr. Hauschka Cosmetica verzorgen en ben ik als demonstratrice bij verkooppunten van het merk aanwezig om informatie en advies te geven over de producten en het gebruik ervan.

Scholing en training
Regelmatig volg ik trainingen en workshops bij Dr. Hauschka Nederland om te zorgen dat de kwaliteit van mijn behandelingen top blijft en om weer nieuwe kennis en ervaring op te doen.