Tips & Nieuws

Piece of Health - behandelingen

Als je kanker hebt of hebt gehad, dan heeft dat natuurlijk een enorme impact op je lijf, maar ook mentaal en emotioneel doet het veel met je.Sophia van Sorgen, oprichter van Piece of Health, weet daar alles van. Ze kreeg namelijk zelf twee keer kanker. Toen ze voor de tweede keer ziek werd, besloot ze haar levensstijl drastisch om te gooien. En met succes. Nu is ze gezond en gelukkig en zet ze haar kennis en ervaring in om andere patiënten te begeleidentijdens en nahet genezingsproces. Met Piece of Health organiseert ze workshops, retreatsen individuele coaching.

Vertrouwen op de innerlijke kracht, dat is ook het unieke van Dr. Hauschka. De huid-en lichaamsverzorgingsproducten bevatten heilzame plantenextracten. Bovendien gaat Dr. Hauschka ervan uit dat je huid het vermogen heeft zichzelf te verzorgen en te herstellen. Vandaar dat Piece of Health en Dr. Hauschka elkaar een warm hart toedragen, en elkaar willen aanvullen en versterken. Naast het meewerken op de Lifestyledag van 23 november op het hoofkantoor van Dr. Hauschka Nederland geef ik op maandag 24 november gratis behandelingen aan mensen die kanker hebben of hebben gehad.

Kun jij als kanker of ex-kankerpatiënt wel wat positieve inspiratie gebruiken of ken je iemand die je een en ontspannen moment gunt? Meld jezelf of de ander dan aan via info@chez-michelle.nl voor dinsdag 18 november.